堀賀貴教授の書籍「古代ローマ人の都市管理」が出版されました

The book ” Ancient Roman Urban Management “, which was shared by Professor Hori, was published by the Kyushu University Press in August 2021. Co-authored with Professor Ray Lawrence of McCawley University, Associate Professor Janet Dylane of Wolfson College, Oxford University, and Professor Ken Sasaki of the Graduate School of Law, Kyoto University, targeting Rome, the capital of the ancient Roman Empire, and Pompeii, an ancient city. It covers how the Romans managed the city slot777 as an asset. Please take a look.

Ancient Roman city management